Projektas „Jaunimo šturmas” kviečia į veiklas

Projektas „Jaunimo šturmas” kviečia į veiklas

Gargždų atviras jaunimo centras vykdo projektą „Jaunimo Šturmas“, kurį finansuoja Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Projekto įgyvendinimui laimėta suma – 6000 Eurų.

Birželio mėnesį jau įvyko pirmosios projekto veiklos: patirtinis savaitgalis su Telšių, Gargždų, Rietavo ir Kuršėnų jaunimu Džiuginėnuose, stalo žaidimų vakarai, maisto gaminimo užsiėmimai, muzikos kūrinių įrašymas, tinklinio turnyras, lauko baldų gamybos edukacija, būgnų gaminimo dirbtuvių pirmieji užsiėmimai, orientacinės varžybos jaunoms šeimoms. Į kiekvieną procesą ir veiklą jaunuoliai gali įsitraukti savo noru ir jiems patogiu laiku. Jaunimo centro komanda atsižvelgia į jaunuolių poreikius teikdami paraiškas konkursas ir sudaro sąlygas jaunuoliui augti ir tobulėti, būti saugioje aplinkoje, ieškoti savęs, klysti ir mėginti iš naujo, konsultuotis jiems rūpimais klausimais, prasmingai leisti laisvalaikį.

Gargždų atviro jaunimo centro darbuotojai kviečia jaunimą dalyvauti įvairiose projekto veiklose: kiekvieną mėnesį galite jungtis į stalo žaidimų vakarus, maisto gaminimo užsiėmimus. Liepos mėnesį numatomos tinklinio varžybos, pirmosios pagalbos kursai, stalo teniso turnyras, būgnų dirbtuvių pratęsimas, liepos 10 d. – dviračių žygis, rugpjūčio 8-10 d. – patyriminė stovykla. Kviečiame kiekvieną jauną žmogų pasinaudoti galimybe ir konsultuotis apie savanorystės veiklas ir kitais rūpimais klausimais ar tiesiog užsukti išgerti arbatos ir pasikalbėti, išsakyti nuomonę kas aktualu jaunam žmogui, kokių veiklų norėtų ir papasakoti savo sumanymus, kuriuos kartu galime įgyvendinti. Daugiau informacijos sekite mūsų facebook‘o paskyroje: Gagždų atviras jaunimo centras, arba užėjus į atvirą jaunimo centrą, Klaipėdos g., 74 antradieniais-penktadieniais 14-20 val.

 

Share: